Klantenservice

Onze klanten zijn heel belangrijk voor ons. Jullie blijven nog steeds de bron van inspiratie voor ons.

We willen daarom het bestellen zo eenvoudig mogelijk maken. Voor meer informatie over betaling kun je hier klikken.

Onze missie is: Meaningful Crafts, zinvol handwerk!

Om jou (en eventueel je klanten) creatieve plezier te kunnen bieden, streeft het team van Meaningful Crafts naar de hoogste kwaliteit voor onze producten en diensten. Daarom doen wij ook ons uiterste best om je bestelling correct te verwerken en om de kwaliteit van onze artikelen te garanderen. Soms gaat er wat mis, vooral vlak voor de lunch, en we bieden al excuus aan voor deze fouten!

Wanneer we, mogelijk door onze “trek”, een fout gemaakt hebben waarderen we het als je het ons laten weten. Wij nemen klachten serieus en proberen, indien mogelijk, samen met jou oplossingen te vinden.

Wanneer je tevreden bent, vertel het aan een vriend. Zo niet, vertel het ons!

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee weken na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging of terugbetaling.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar hi@meaningfulcrafts.com of gebruik ons contactformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om een geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.