Ons Team

Meaningful Crafts is een familiebedrijf, gestart in 1990 als De Witte Engel. Door de tijd heen is het team uitgegroeid tot een 15 collega’s groot team. Verder hebben we een groot netwerk van externe ontwerpers, workshop docenten, kunstenaars en architecten/designers die ons helpen met inspirerende projecten.

Meilon & Katri @makersmarket Amsterdam

Aan het roer van Meaningful Crafts staan Katri & Meilon, een Fins-Nederlands stel dat als tweede generatie de schoenen vult van Edzard en Jeannet, de oprichters van De Witte Engel, en Luc en Maria, de oprichters van meervilt!. Hun complimentaire persoonlijkheden en vaardigheden zorgen ervoor dat Meaningful Crafts op alle vlakken de aandacht krijgt die zij verdient.

Ons team is flexibel inzetbaar en iedereen kan invallen voor de anderen. Dit betekent dat het bedrijf een cultuur heeft van gezamenlijke groei en gedeelde verantwoordelijkheid.

Er wordt bij ons veel gelachen en vooral de dagelijkse koffiepauze is een moment waar mensen delen en luisteren.

Zo nu en doen zoeken we nieuwe uitbreidingen van ons team. In dat geval zullen we dat laten weten via onze website.

Als je graag bij onze uitgebreide familie zou willen horen als ontwerp(st)er, stagair(e) of influencer neem dan contact met ons op op hi@meaningfulcrafts.com

Wees geen vreemde!

Meaningful Crafts