Natuurlijke Producten

Wij geloven dat wanneer je met zo iets intiems als creativiteit bezig bent het belangrijk is dat de grondstoffen daarbij aansluiten!Alleen als er geen beter alternatief is zullen we kunststof aanbieden en we zullen altijd uitleggen waarom we die keuze gemaakt hebben!

Fair

Om te voorkomen dat er verdriet aan je project zit vóór je begonnen bent zorgen wij er voor dat producten onder goede arbeidsomstandigheden, zo veel mogelijk binnen europa en zo diervriendelijk geproduceerd worden!

Duurzaam

Wij streven er naar om de wereld beter achter te laten dan we haar aantreffen! Als we handel willen drijven kunnen we dat het beste doen op een manier die de aarde niet onnodig aantast.
Daarom zoeken we altijd naar meer locale alternatieven.

Prijs waardig

Onze producten zijn niet goedkoop. Dit komt door de kosten van de waarden die we nastreven.
Dit is geen probleem, dat is een keuze!

Hoge Kwaliteit

Wij streven naar de beste kwailieit voor je producten. Hierdoor kan je creativiteit het makkelijkst een weg naar realiteit vinden

Geïnspireerd door creatieve rebellen

Sorry, we volgen niet het gebaande pad; als we rare sprongen maken dan is het omdat we ons laten inspireren door mensen om ons heen die écht iets gaafs doen; onze “Creative Rebels”!

Basis Kleuren zijn nooit uit de mode

We zijn wel modieus maar niet mode gevoelig!
We zorgen dat we in ons basis assortiment voldoende keuze hebben zodat je in elk tijd iets fantastisch kunt maken.

Oude Technieken eindeloze mogelijkheden

Traditionele technieken zijn zo mooi dat we ze willen doorgeven aan de toekomstige generaties!
Daarvoor zullen we zoeken naar nieuwe toepassingen en zo altijd traditie en toekomst aan elkaar verbinden!

Je tijd waard

Tijd is waardevol en als je ruimte hebt gemaakt voor je project wil je natuurlijk dat dat ook de moeite waard is! Dat willen wij óók. Wij streven er naar dat onze producten jou helpen iets te maken dat tegen de tijd kan en dus je tijd waard is!

Kan ik dit zelf? JA!

Wij houden van het gevoel dat je iets zélf kunt! Als we dit met jullie kunnen delen, en jullie met ons dan zijn wij gelukkig!
In een wereld waarin veel voor ons “gemaakt” word vinden wij het belangrijk dat we zélf gaan creëren.

Geborgenheid in je werk

Of het een sjaal voor je partner, een muurbekleding voor je nieuwe woning, een pop voor je neefje of een deken voor jezelf is,
Zelf gemaakte projecten voegen dat éxtra beetje thuis toe!

Creatief je eigen wereld vormgeven

Door zo te creëren investeren we onszelf in onze eigen omgeving. Geen plek zo uniek als je eigen ontworpen wereld!
Het is niet de bestemming die bepalend is en ook niet de reis zelf maar wat er echt toe doet is het creëren van je eigen wereld!

Authentiek, want jij doet er toe.

Elk project neemt een beetje van haar ontwerper en geeft een hoop terug. Daarom vinden we het belangrijk dat onze producten gebruikt worden in betekenisvolle, eigen-aardige projecten!

Creatieve roedel

In je eentje creatief zijn is leuk, samen creatief zijn kán leuker zijn. Samen creëren kan met gelijkgestemde, positieve, warme mensen.
Kom bij onze creatieve roedel!

Meaningful Crafts