2021 Creatieve Herfst Cadeau Gids – Beste cadeaus voor en door creatieve mensen.

De leukste cadeaus worden met liefde gemaakt! En wat is er mooier dan iemand om wie je geeft het cadeau van creativiteit te geven! Of je nu iets voor iemand wilt maken of je dierbaren een boost wilt geven, met deze 8 cadeaus zit je goed!

Het komende najaar biedt talloze mogelijkheden voor creatieve expressie en nieuwe projecten. Alle door Covid uitgestelde verjaardags- en huwelijksfeesten bieden een overvloed aan momenten om je favoriete personen te verrassen met je aanwezigheid en een attent cadeau. Onderstaande cadeaus zijn onze persoonlijk geselecteerde producten voor dit najaar. Van gloednieuwe producten tot vertrouwde bestsellers, deze lijst heeft iets dat creatieve mensen van alle ervaringsniveaus en walks of life aanspreekt! Laten we erin duiken!


1 Startpakket Naaldvilten SeaLife

In de zomer bezoeken veel mensen het strand en genieten van het kalmerende effect van de zee. Als bedrijf dat op een eiland is gevestigd, hebben we een sterke band met de zee en daarom hopen we dat je er op een verantwoorde manier van hebt genoten. Om alle waterdieren te vieren, hebben we een startpakket voor naaldvilten ontwikkeld met het zeeleven als thema. Deze kit is ontwikkeld om voort te bouwen op het enorme succes van onze Startpakket Naaldvilten Dinosaurus en is speciaal voor diegene die zich willen verdiepen in naaldvilten en (om onbekende redenen) niet dol zijn op Dino’s ;-). Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met naaldvilten; een prikmat, naalden, instructies om de verschillende zeedieren te maken, en genoeg wol om ze te maken PLUS veel extra wol voor je eigen creatieve zeedieren.

  • Startpakket Naaldvilten - Sealife
    Startpakket Naaldvilten – Sealife
    23,74

2 Oogst Naturlijke Verfstoffen

Vezelkunstenaars en liefhebbers van duurzame mode hebben onlangs het plezier herontdekt dat Natuurlijk verven is. Deze oude kunst is experimenteel en leuk om te doen; er zijn net zoveel recepten als kunstenaars en de verschillende kleurstoffen reageren verschillend op de grote verscheidenheid aan basismaterialen om te verven. Oogst Natuurlijke Verfstoffen is onze collectie verfstoffen, van de natuurlijke kleurstoffen tot de beitsen. Dit is het perfecte cadeau voor de ervaren handwerker of artiest die een nieuw veld wil betreden en niet bang is te experimenteren!

Blader hier door al onze oogst producten

  • Oogst Natural Dyeing - Beginners Pakket
    Oogst Natural Dyeing – Beginners Pakket
    37,80
  • Indigo
    Indigo
    7,43196,69
  • Blauwhout (Campeche)
    Blauwhout (Campeche)
    6,0042,63

3 Felting by Numbers Groentetasje

Of je nu naar de markt wilt om verse groenten te kopen of je gaat struinen in het bos, met deze groentetas doe je dat in stijl! Deze duurzame katoenen tas is voorbedrukt met een patroon dat je kunt invullen met naaldvilttechniek. De kit bevat alles wat je nodig hebt om deze Veggie Bag te maken, de instructies, de tas, wol, een prikmat en naalden. Dit cadeau is geschikt voor beginnende naaldvilters, die willen leren hoe te vilten op bestaande stoffen. Het resultaat is een bruikbare, stijlvolle tas. Om de duurzaamheid te maximaliseren is deze tas “in zichzelf” verpakt, dus geen plastic of andere verspillende verpakkingen!

Felting By Numbers
Felting By Numbers

4 Bijtliefje

Dit najaar maakt ons poppenmerk De Witte Engel alle baby’s blij met deze nieuwe kleuren bijtringpopjes! Verras je favoriete baby en hun ouders met deze prachtige Bijtliefjes, met een veilige beukenhouten ring. Ziet er geweldig uit, En bijt heerlijk!

Icoon voor Geverifieerd door de community

 

  • Bijtliefje
    Bijtliefje
    13,12

5 Knots&Nerds

Ons Knots&Nerds Macramé touw is hèt perfecte cadeau voor elke Macramé liefhebber; het is gemaakt in de Europese Unie van nieuw katoen en is ongeverfd, wat betekent dat je het kunt gebruiken voor prachtige natuurlijk ogende projecten of het kunt verven met onze Oogst Natural Dye-materialen! Knots&Nerds wordt geleverd in 3, 4, 6 en 8 mm dik, dus er is een maat voor alle projecten.

  • Ongeverfd Macramé Touw - Knots&Nerds - Twined - 8 mm
    Ongeverfd Macramé Touw – Knots&Nerds – Twined – 8 mm
    29,65
  • Ongeverfd Macramé Touw - Knots&Nerds - Twined - 6 mm
    Ongeverfd Macramé Touw – Knots&Nerds – Twined – 6 mm
    28,42
  • Ongeverfd Macramé Touw - Knots&Nerds - Twined - 4 mm
    Ongeverfd Macramé Touw – Knots&Nerds – Twined – 4 mm
    24,71
  • Ongeverfd Macramé Touw - Knots&Nerds - Twined - 3 mm
    Ongeverfd Macramé Touw – Knots&Nerds – Twined – 3 mm
    11,71

6 Bhedawol Terrakleuren

Wil je vilten/spinnen met de meest stijlvolle herfstkleuren? Deze Mini-Bhedawol-set heeft perfecte aardetinten die kunnen worden gebruikt in elk viltproject dat je dit najaar aan je dierbaren wilt geven.

Combineer het met een of twee accentkleuren, om contrast te creëren, en je bent klaar om een ​​fantastisch cadeau te rocken!

Bekijk de tableaus hieronder voor inspiratie wat te doen met deze mooie kleuren!

  • Bhedawol Mini - 2 gram - assortiment (12 gram totaal) - Terra tinten
    Bhedawol Mini – 2 gram – assortiment (12 gram totaal) – Terra tinten
    2,52

7 Wollige Deken Europese Merino Lontwol

Soms heb je wat extra comfort nodig op regenachtige dagen of donkere ochtenden. Chunky XXL gebreide dekens zijn heerlijk knus en comfortabel. Ze zijn gemaakt van onze Europese Merino Lontwol door een techniek genaamd Armbreien, die gemakkelijk en snel te leren is.

We hebben meer dan 55 kleuren Lontwol, dus er is zeker een kleur die bij jouw interieurstijl past!

Hieronder kun je leren over Armbreien en hoe je een deken maakt: Extra Dik breien en Haken

XXL Deken Breien

Laat een antwoord achter