BhedaWool – Voor prachtige en unieke viltprojecten

Ben jij op zoek naar hoogwaardige wol om mee te vilten? Dan is BhedaWool van De Witte Engel de perfecte keuze! BhedaWool is geschikt voor zowel droog als nat vilten en biedt een breed scala aan kleuren die goed passen bij andere De Witte Engel wollen producten, zoals wollen draden en gevilde kralen.

Met zorg gemaakt

BhedaWool combineert de goede eigenschappen van verschillende soorten wol. De wol is afkomstig van verschillende schapenrassen uit Nieuw-Zeeland, zoals Rylend, Suffolk, Shetland, Romney en Jacob. De vezels van BhedaWool zijn fijn van textuur met een gemiddelde dikte van ± 25 micron. De wol wordt met de hand gekleurd met veilige Zwitserse kleuren, wat zorgt voor een breed scala aan 34 prachtige en rijke kleuren. BhedaWool wordt apart verkocht in toppen. Ook bieden wij assortimenten van vijf verschillende prachtige kleurencombinaties en speelse mini-assortimenten van zes kleuren aan. Alle assortimenten zijn zorgvuldig samengesteld met aandacht voor kleur.

Wat maakt BhedaWool uniek?

BhedaWool wordt geproduceerd door een bedrijf dat achtergestelde vrouwen ondersteunt. Het traditionele productieproces kan wel zorgen voor kleine kleurverschillen tussen verschillende BhedaWool-batches. We raden daarom aan om voldoende BhedaWool in één keer te bestellen om kleurvariaties te minimaliseren, vooral bij grotere projecten.

Koop BhedaWool

Bij De Witte Engel ben je verzekerd van hoogwaardige en unieke wol van BhedaWool. Onze producten zijn niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, maar ook ethisch verantwoord geproduceerd. Wil je BhedaWool kopen? Bezoek dan onze website en bekijk ons assortiment aan prachtige kleuren en combinaties. Of je nu een beginner bent of een ervaren vilter, met BhedaWool kan je de mooiste en unieke projecten creëren. Bestel nu en ontdek zelf de voordelen van BhedaWool voor jouw volgende viltproject.

Lees meer over onze reis naar Nepal om het productieproces te bekijken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *