DIY 2D Naaldvilt Koala Tas

Heb je al eens 2D naaldvilten geprobeerd? Het is een goede stap om te beginnen met naaldvilten. Of, als je 3D naaldvilten al eens geprobeerd hebt, een leuk alternatief! Met 2D naaldvilten kun je bijvoorbeeld de mooiste portretten en landschappen maken. Kijk voor meer informatie eens op #2dneeldefelting op Instagram. Maar als eerste hebben we een gave 2D naaldvilt DIY voor je klaar staan!


Met 2D Naaldvilten kun je zo creatief zijn als je zelf wilt. Met deze DIY willen we een leuk en functioneel item maken, namelijk je eigen genaaldvilte totebag. Want jouw kunst mag gezien worden!

Volg de instructies voor deze leuke koala, of maak het helemaal eigen met je eigen kleur of design.

Deze leuke koala tas is misschien wel de eerste stap naar een nieuwe hobby! Klik op download om de uitleg te kunnen bekijken.Dit heb je nodig:

Katoenen tasje – 22 x 27 cm
2,49
Viltnaald fijn zonder handgreep, 2 stuks verpakt
Viltnaald fijn zonder handgreep, 2 stuks verpakt
4,47
Eco punchmatje, 20x15 cm
Eco punchmatje, 20×15 cm
2,90

We hebben bij het patroon een lijstje gemaakt van de kleuren die je nodig hebt voor de koala, maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete kleuren kiezen! Laat je creativiteit de vrije loop!

Als je de smaak eenmaal te pakken hebt kan je ook experimenteren met eigen ontwerpen, of probeer eens een ander item om op te naaldvilten zoals een T-shirt of borduur ring. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! Hier wat inspiratie:

En vergeet natuurlijk niet jouw 2D werk te delen met ons op Instagram @meaningful.crafts of Facebook!

Laat een antwoord achter