Festive DIY Bowtie

Heb je de perfecte nieuwjaarsoutfit gevonden, maar heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Er is glitter, er is glamour, maar het is gewoon niet helemaal daar. Of houd je het simpel en draag je je favoriete trui, maar heb je gewoon het gevoel dat je iets speciaals wilt toevoegen voor het seizoen? Blijf lezen, want we hebben een eenvoudige DIY om dat beetje extra aan elke outfit toe te voegen!

Ja, het zijn strikjes! Een vlinderdas kan een outfit echt een feestelijk tintje geven! Met deze feestelijke DIY vlinderdas gemaakt van ons true felt steel je gegarandeerd de show. ‘Hoe draag ik het?’ we horen je denken… Nou, je kunt bijna overal een vlinderdas aan toevoegen, bijvoorbeeld; Op je kraag, plak ze op een haarspeltje en steek ze in je haar, met een pin kan je ze op je jurk of shirt zetten. Er zijn zoveel manieren om een ​​vlinderdas aan je look toe te voegen! En je ziet er meteen feestelijk uit voor oud en nieuw (of welk feest dan ook!)

Here’s what you do

Download en print het patroon. Je kunt een restje vilt (of andere stof) gebruiken om deze feestelijke DIY vlinderdas te maken, zoveel heb je niet nodig!

Stap 1

Knip alle delen van het afgedrukte patroon uit.

Gebruik spelden om ze op het vilt vast te maken.

Je kunt direct beginnen met knippen of eerst met een uitwistbare pen de lijnen op het vilt tekenen. Haal dan het papier eraf en begin met het snijden van het vilt.

 

Stap 2

Knip het vilt (of welke stof je ook gebruikt) op de lijnen.

Als je het papier op het vilt hebt gespeld, haal het er dan nu af. Als je de uitwisbare pen hebt gebruikt, wis dan de lijnen.

Nu is het tijd om alles aan elkaar te maken!

Stap 3

Vouw het lange stuk met de twee uiteinden naar het midden en leg ze op het stuk met de puntige uiteinden.

Je kunt lijm gebruiken of een naald en draad.

Zorg ervoor dat, als je lijm gebruikt, je wel textiel lijmgebruikt en maar een heel klein beetje (je wilt geen lijm op je vlinderdas!)

Als je naald en draad gebruikt, kun je alles weer aan elkaar spelden zodat ze op dezelfde plek blijven.

Stap4

Bind het kleinste stukje vilt om het midden van de vlinderdas en lijm of naai het aan de achterkant van de vlinderdas.

Denk op dit punt ook na over wat je met je vlinderdas wilt doen. Je kunt nu een speld of een clip, een haarspeltje of wat dan ook aan de achterkant toevoegen. Zo bevestig je hem makkelijker aan je kleding of in je haar!

Je bent helemaal klaar! Het is tijd om de show te stelen, maak er een prachtige oudejaarsavond van met je feestelijke DIY-strikje!

En vergeet niet om ons te laten zien hoe je je vlinderdas hebt gebruikt door ons te taggen op Instagram offacebook!

Laat een antwoord achter