Vilten kerst hangers

Het is het seizoen om creatief te zijn! Geen seizoen leent zich meer voor ‘knutselen’ dan Kerstmis. Het weer nodigt echt uit om naar binnen te gaan, die breinaalden, dat macramé touw of in ons geval vilt, borduurgaren en een naald te pakken. Er kan zoveel worden gemaakt dat je nauwelijks weet waar je moet beginnen! We inspireren je graag met deze schattige, vilten kerst hangers.

Vilten kerstboom hangers / vilten kerstboomballen, kerstversiering van vilt voorbeeld

Dit heb je nodig voor het maken van de kerst hangers

Om deze kerstversieringen te maken heb je maar een paar items nodig; vilt, borduurgaren en vul wol. Houd ook naald, scharen, pen en papier bij de hand.

Je kunt natuurlijk alle kleuren kiezen die je leuk vindt! Dit jaar hebben we gekozen voor warme en natuurlijke kerstkleuren.

Vilten kerstboom hangers / vilten kerstboomballen, kerstversiering van vilt = nodig

Hulp nodig? Wij hebben patronen!

Doe eens gek en ontwerp je eigen kerst hangers. Of je kunt je door ons laten helpen met deze sjablonen die we hebben gemaakt. Je kunt ze eenvoudig, door op ‘downloaden’ klikken uitprinten. Met deze beauties in je kerstboom steel je gegarandeerd de show!

Knip de sjablonen uit en trek ze over op je vilt. Op de sjabloon zie je welke laag als volgende moet. Naai de ornamenten dicht en vergeet niet om ze te vullen met een beetje vulwol, om ze net dat beetje extra zachtheid te geven!

Vilten kerstboom hangers / vilten kerstboomballen, kerstversiering van vilt - patronen

Maakpakketten

Natuurlijk hebben we ook maakpakketten met deze hangertjes en méér! Bezoek hier de pagina!


Veel plezier met maken!

We wensen jullie allemaal een heel gelukkig en creatief kerstfeest. We vinden het leuk om te zien welke kerst hangers je hebt gemaakt! Tag ons op Instagram of Facebook om jezelf terug te zien in onze stories!

Laat een antwoord achter