Top 8 creatieve cadeaus feestdagen 2021

Maak dit jaar je familie en vrienden blij met perfecte creatieve cadeaus! Of je nu je creatieve geliefden iets te doen wilt geven of je een zelf gemaakt cadeau wilt geven, in de onderstaande Top 8 creatieve cadeaus vind je onze beste cadeau tips!

Tags: #cadeautips, #kerst, #sinterklaas, #creatievecadeaus, #maakhetzelf

Geef dit jaar iemand het plezier van creativiteit! Voor veel mensen is het nog nieuw om zelf dingen te maken en zelfs voor ervaren creatievelingen zijn er altijd nieuwe technieken en materialen om te ontdekken! We zetten in dit artikel een aantal van onze favoriete cadeaus van dit jaar op een rij.

Onze cadeaulijst bestaat uit producten van de beste kwaliteit uit hun respectievelijke creatieve veld en er zijn cadeaus voor alle verschillende niveaus van ervaring. Alle producten in deze lijst zijn geproduceerd in Nederland en duurzaam, verantwoord en van hoge kwaliteit.

Wacht dus niet langer, duik in onze Top 8 cadeautips voor winter 2021 en ontdek of verspreidt het plezier van creativiteit!


Oogst Sokkenwol Verfpakketten

Wij proberen altijd mensen “dichter bij het schaap” te krijgen. Dit betekent dat we proberen om mensen zo veel mogelijk te leren hoe ze dingen zelf kunnen doen! In het geval van deze verfpakketten leren we je hoe je met natuurlijke verfstoffen een bol sokkenwol kunt verven. Perfect voor brei enthusiastelingen die altijd al eens hun eigen wol hebben willen vilten.

Deze pakketten bevatten alle materialen die je nodig hebt om je wol te verven inclusief het garen en instructies. De pakketten zijn beginner vriendelijk en leiden je in in de wonderbaarlijke wereld van het natuurlijk verven.

Voor wie is dit pakket geschikt? Voor iedereen en vooral voor enthousiaste brei(st)ers en ha(a)k(st)er die van experimenteren houden!

 • Oogst - Verf je eigen 'Sokken'wol maakpakket - Kamille
  Oogst – Verf je eigen ‘Sokken’wol maakpakket – Kamille
  30,24
 • Oogst - Verf je eigen 'Sokken'Wol maakpakket - Walnotenbolsters
  Oogst – Verf je eigen ‘Sokken’Wol maakpakket – Walnotenbolsters
  30,24
 • Oogst - Verf je eigen 'Sokken'Wol maakpakket - Meekrap
  Oogst – Verf je eigen ‘Sokken’Wol maakpakket – Meekrap
  30,24

Zachte Winter Knuffels

Winter is een perfect seizoen om lekker op een bank te kruipen met een zachte leuke knuffel. De onderstaande pakketten zijn de knuffelligste popjes voor dit seizoen!


Sealife Naaldvilt Startpakket

De hit van 2021, ons startpakket naaldvilten met Zeedieren als thema is een ideale manier om te beginnen met prikvilten. Dit pakket bevat genoeg kleuren om een zee te vullen met diertjes en neemt de aan de hand zodat je zelf de leukste diertjes kunt maken!


Natuurlijk Verven Testpakket

Altijd al willen verven met natuurlijke verfstoffen? Met deze set kun je experimenteren met 3 verschillende kleurstoffen op een veelvoud van materialen en vezels. In het pakket zit een werkbeschrijving en alle materialen om aan de gang te kunnen!

Natuurlijk verven is de opkomende hype voor 2022 en verder en je kunt nu al beginnen!

 • Oogst Natural Dyeing - Beginners Pakket
  Oogst Natural Dyeing – Beginners Pakket
  37,80

Warp&Weave

Om professioneel te weven hoef je niet persé een gigantisch weefgetouw te hebben! Warp&Weave is ontworpen als handzaam en licht weefraam om op te weven met lontwol, plantvezels, andere lonten of traditioneel garen. De veelzijdigheid van dit weefraam kan alleen weergegeven worden in de rijkheid van de projecten die je erop kunt maken.

De Warp&Weave weefset komt met het weefraam, een weeflat, weefnaald en weefkam. Ook zit er voldoende schering in om je raam de eerste keer op te zetten!

Dit is een een perfect cadeau voor de handwerk enthousiasteling die alles al heeft en die klaar is om een nieuwe oceaan van creativiteit te bezeilen!

 • Warp&Weave - Weefraam/weefset - 46x56 cm
  Warp&Weave – Weefraam/weefset – 46×56 cm
  72,07
 • Warp&Weave - Weefraam/weefset - 36x46 cm
  Warp&Weave – Weefraam/weefset – 36×46 cm
  62,68

Macramé Lamp Pakket

Breng licht in de duisternis met deze prachtige Macramé Lamp. Macramé is hip en deze lamp is simpel om te maken doch het eind resultaat is zó dat je hem met trots in je huis kunt ophangen! Dit pakket is een perfect cadeau voor mensen die iets bruikbaars en stijlvols willen maken.

In de kit zit alles wat je nodig hebt om de lamp te maken, inclusief de beschrijving in Nederlands en Engels.

De lamp en fitting moeten zelf toegevoegd worden.

Samenvattend, een perfect cadeau voor macramé enthousiastelingen en voor hen die een lamp nodig hebben!

 • Knots&Nerds - Macramé Lamp Maakpakket
  Knots&Nerds – Macramé Lamp Maakpakket
  21,90

100% Wolvilt Lapjes set

De vorige cadeautips waren voor mensen die graag inspiratie bij hun materialen krijgen. Dit cadeau is voor mensen die zelf veel ideeen hebben, maar die hongerig zijn voor veel kleuren vilt!

Ken je iemand die gek op vilt en naaien is en die kleur kan gebruiken in hun creatieve leven? Met dit cadeau geef je van 62 kleuren een lapje van ons 100% wollen TrueFelt.

Dit cadeau is perfect voor mensen die graag naaien en die de ultieme hoeveelheid kleuren tot hun beschikking willen hebben.


Kleursetjes Europese Merinowol

Voor de fanatieke vilters onder ons is er eigenlijk geen beter cadeau dan meeeeeeer wooooool!!!! Als je niet zeker weet welke kleuren je moet kiezen voor hen dan zijn onze kleursetjes een fantastisch idee. Je geeft zo een heel pallet aan kleuren om mee te kunnen vilten!

 • Europese Merino Lontwol Collectie - 12 x 5 kleuren x 10 gram
  Europese Merino Lontwol Collectie – 12 x 5 kleuren x 10 gram
  Vanaf: 42,72

Laat een antwoord achter