Video beschrijving Kerstballen droog vilten

December, de laatste maand van 2020. De dagen worden korter en het wordt steeds kouder buiten. Tijd voor kerst! De gezelligheid, de lichtjes en natuurlijk een goede portie kerstcreativiteit!

Tags: naaldvilten, droogvilten, kerstdecoratie, europese merino lontwool, viltballetjes

In de video werkbeschrijving in dit inspiratie artikel laten we je zien hoe je je eigen kerstbal maakt door middel van naaldvilten met Meervilt! European merino lontwol en onze wolballen.

Om de kerst in huis te halen kun je, naast een boom en lichtjes, natuurlijk helemaal los met kerst decoratie!

Naaldvilten is helemaal niet zo moeilijk en daarom superleuk om te doen voor zowel volwassenen als kinderen (v.a. ongeveer 9 jaar)

Felted Christmas Baubles in Tree

Vilten kerstballen van onze collegas

De mooiste creaties komen ieder jaar weer voorbij, van kerstmannen en bosdieren naar hele winter taferelen geprikt op een bal. Leef je uit, laat de creativiteit stromen en geniet van je eigen kerstbal daarboven in de boom.

Onder de galerij met onze inspiratie-pronkstukken hebben we een video waarin we laten zien hoe je snel en eenvoudig een kerstbal droogvilt!


Video uitleg

Zie hier hoe je prachtige kerstballen droogvilt! Vanaf deze basistechniek kun je het zo gek maken als je wilt! Natuurlijk vinden we het leuk om te zien wat jullie in jullie kerstboom hangen. Deel dus je creaties met ons op instagram of facebook!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *