Creatieve cadeau tiplijst december 2020 – Top 8 creatieve cadeaus!

Maak dit jaar je familie en vrienden blij met perfecte creatieve cadeaus! Of je nu je creatieve geliefden iets te doen wilt geven of je een zelf gemaakt cadeau wilt geven, in de onderstaande Top 8 creatieve cadeaus vind je onze beste cadeau tips!

 

Dit jaar is er, dankzij Covid-19, meer tijd dan ooit voor creativiteit en handwerk thuis. Dit betekent dat we mooie dingen voor onszelf en anderen kunnen maken. Het is fantastisch hoe creativiteit ons kan losweken van de dagelijkse beslommeringen en de zorgen van deze tijd.

Onze cadeaulijst bestaat uit producten van de beste kwaliteit uit hun respectievelijke creatieve veld en er zijn cadeaus voor alle verschillende niveaus van ervaring.

Wacht dus niet langer, duik in onze Top 8 cadeautips voor winter 2020 en ontdek of verspreidt het plezier van creativiteit!


1 Macramé Lamp

Breng licht in de duisternis met deze prachtige Macramé Lamp. Macramé is hip en deze lamp is simpel om te maken doch het eind resultaat is zó dat je hem met trots in je huis kunt ophangen! Dit pakket is een perfect cadeau voor mensen die iets bruikbaars en stijlvols willen maken.

In de kit zit alles wat je nodig hebt om de lamp te maken, inclusief de beschrijving in Nederlands en Engels.

De lamp en fitting moeten zelf toegevoegd worden.

Samenvattend, een perfect cadeau voor macramé enthousiastelingen en voor hen die een lamp nodig hebben!


2 Droogvilten Starterset: Dino’s

Naaldvilten is een leuke en simpele techniek met oneindig veel mogelijkheden. In deze starterset vind je 26 kleuren MiniBhedawol en alle gereedschappen die je nodig hebt om te beginnen met naaldvilten! De set komt met instructies om een dinosaurus te maken en daarna kun je je creativiteit loslaten met de overgebleven wol.

Deze set is geschikt voor beginners. De handleiding is in het Nederlands en het Engels.

Dit cadeau is voor mensen die een nieuwe creatieve uitting zoeken en voor hen die dol op dino’s zijn!


3 Kerstboom Engel

Hang deze engel in je kerstboom, maak haar voor iemand anders als cadeau of geef het aan je favoriete poppenma(a)k(st)er!

Dit cadeau is voor die mensen die elk jaar de mooiste kerstboom hebben of voor diegenen die eens iets anders dan glas in hun kerstboom willen.


4 William Winter

Deze winterpop is perfect als cadeau voor een poppenma(a)k(st)er. Het pakket vereist enige ervaring, maar de stap voor stap instructies leiden je door het proces heen.

Je kunt de pop natuurlijk ook zelf maken en weggeven aan iemand die extra winterknuffels nodig heeft het komende winterseizoen!

Dit cadeau is perfect voor knuffelaars en mensen die graag poppen maken.


5 Meervilt! Indigo 1-2-3 starterset

Natuurlijk verven is hip en dit is een van de snelste manieren om kennis te maken met deze experimentele vorm van handwerk!

Verven met indigo is een eeuwenoude techniek en is een goede introductie in het onderwerp natuurlijk verven. De kit bevat alles wat je nodig hebt om je eerste indigo verfproject te doen en helpt je door het proces heen aan de hand van een stap voor stap handleiding.

Dit cadeau is geschikt voor gekke professors en ontluikende ambachtelijke wetenschappers gelijk.

 

6 Warp&Weave weef set

Om professioneel te weven hoef je niet persé een gigantisch weefgetouw te hebben! Warp&Weave is ontworpen als handzaam en licht weefraam om op te weven met lontwol, plantvezels, andere lonten of traditioneel garen. De veelzijdigheid van dit weefraam kan alleen weergegeven worden in de rijkheid van de projecten die je erop kunt maken.

De Warp&Weave weefset komt met het weefraam, een weeflat, weefnaald en weefkam. Ook zit er voldoende schering in om je raam de eerste keer op te zetten!

Dit is een een perfect cadeau voor de handwerk enthousiasteling die alles al heeft en die klaar is om een nieuwe oceaan van creativiteit te bezeilen!


7 100% Wolvilt Lapjes set

De vorige cadeautips waren voor mensen die graag inspiratie bij hun materialen krijgen. Dit cadeau is voor mensen die zelf veel ideeen hebben, maar die hongerig zijn voor veel kleuren vilt!

Ken je iemand die gek op vilt en naaien is en die kleur kan gebruiken in hun creatieve leven? Met dit cadeau geef je van 62 kleuren een lapje van ons 100% wollen TrueFelt.

Dit cadeau is perfect voor mensen die graag naaien en die de ultieme hoeveelheid kleuren tot hun beschikking willen hebben.


8 Felting by numbers Droogvilt maakpakket.

Simpel en leuk naaldvilt maakpakket waarbij je met MiniBheda wol als “krijtjes” een tas kleur geeft!

Soms is simpel beter en de Felting by Numbers pakketten leren je vilten aan de hand van een methode die we allemaal kennen; kleurboeken.

Een Felting by Numbers pakket bestaat uit een 100% katoenen tas, waarop een print is afgedrukt. Daarbij zit er in het pakket alles wat je nodig hebt om het patroon in te vullen met de kleuren BhedaWol.

Het eindresultaat is een unieke zelfgemaakte tas, die je ook nog eens geleerd heeft hoe je moet naaldvilten!

Dit is een perfect cadeau voor iedereen die van handwerken houd en graag een bruikbaar voorwerp maakt. Geschikt voor alle niveaus van creatieve ervaring.


Eervolle vermeldingen


Laatste woorden:

Waren deze cadeautips nuttig voor je? Denk je dat andere producten in de lijst zouden moeten staan? Wil je jouw beste creatieve cadeau laten zien? Zoals altijd vinden we het super leuk om van jullie te horen via onze instagram of facebook!

Laat een antwoord achter