Herfst Wandhanger

Wij houden ervan om het seizoen in ons huis te hebben. Het verbind binnen met buiten en herinnert ons aan de seizoenscyclus en de veranderingen en mogelijkheden die die ons geven!. In dit inspiratie artikel laten we je zien hoe we een herfstige blaadjes wandhanger maken van ons duurzame Oekotex gecertificeerde TrueFelt!

 Om de herfst in huis te halen kun je deze prachtige herfst wandhanger maken! Je kunt een plek in je huis reserveren voor de seizoenen en elk komend seizoen een nieuwe hanger maken die de vorige seizoenshanger vervangt! Nóg leuker is als je elk jaar iets toevoegd aan je hanger zodat je niet alleen de rotatie van de seizoenen in je huis haalt maar ook de voortgang door de tijd benadrukt in je seizoenshanger!


Nodig om de wandhanger te maken:

Om de wandhanger te maken in de kleuren zoals weergegeven op de fotos heb je het volgende nodig:

TrueFelt lapjes 20×30 cm, één per kleur in de volgende kleuren:

VLAP630, VLAP608, VLAP638, VLAP563, VLAP618, VLAP614, VLAP565, VLAP613, VLAP643, VLAP524

Viltkralen in de volgende kleuren:

WJ0203, WJ022, WJ0233, WJ2221, WJ3221, WJ3225, WJ0257

Ook heb je een schaar, naald en draad en een garen om de blaadjes mee op te hangen nodig! Spelden kunnen handig zijn om je werk mee op te zetten!


Hieronder vind je het patroon om de wandhanger te maken. Je kunt hem net zo maken als wij gedaan hebben of je eigen draai er aan geven en je eigen herfst ontwerp te maken!

Patroon

Zoals altijd zijn we super benieuwd naar jullie versies en ontwerpen dus deel vooral met ons via sociale media!

Laat een antwoord achter