Paas Plezier

Knutselprojecten maken Pasen altijd nog extra feestelijk! Of je nou een hele knutseltafel wilt maken met de kinderen of gewoon lekker zelf wat DIY decoraties wilt maken, deze inspiratiepost geeft je een beetje van alles. Een perfecte manier om je huis Paas-klaar te maken en leuk om te doen voor het hele gezin.


Baby Haasjes

Deze schattige baby haasjes zijn net zo leuk om te maken, als om mee te spelen. Alles wat je nodig hebt om dit lieve met babyhaasjes gevulde eitje te maken, zijn wolballetjes en Truefelt. En misschien een klein beetje naai-ervaring (of hulp van papa of mama). Hoe dan ook; plezier is gegarandeerd!

Download snel het gratis patroon en ga aan de slag!


Haasjes slinger

Deze lieve en kleurrijke paasslinger is super makkelijk om te maken met onze wolballetjes en Truefelt. Echt een knutselproject om samen te doen!

Zelfs als je helemaal niet zo’n knutselaar bent, gaat deze slinger je lukken!

Download ons gratis patroon voor extra paasplezier!


Hopper

Ons favoriete paaskonijn kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Het Hopper DIY startpakket is een echte ‘must make’ onder onze poppenmakers!

Dit super knuffelbare konijn is ideaal voor de ontwikkeling van creativiteit en fantasie bij kinderen. En hij is helemaal gevuld met natuurlijke en duurzame materialen!


Warp&Weave

Wil je eens iets heel anders proberen deze Pasen? Ga dan voor een Warp&Weave weefraam! In onze Weaving basics-post staat alles wat je moet weten om te beginnen met weven.

Verse bloemen toevoegen aan een weefwerk geeft het geheel een nieuwe dimensie. Mix de juiste kleuren Lontwol met bloemen en de lente kriebels spatten van je weefraam af!

Warp&Weave - Weefraam/weefset - 46x56 cm
Warp&Weave – Weefraam/weefset – 46×56 cm
Warp&Weave - Weefraam/weefset - 36x46 cm
Warp&Weave – Weefraam/weefset – 36×46 cm
Lontwol EU 50 g - 672 Grey Mix
Lontwol EU 50 g – 672 Grey Mix
Lontwol EU 50 g - 666 Sunshine
Lontwol EU 50 g – 666 Sunshine
Lontwol EU 50 g - 641 Space grey
Lontwol EU 50 g – 641 Space grey

Dus, ga je nu lekker met de kinderen knutselen deze Pasen of ga je voor de wat meer gevorderde projecten dit jaar; wij hebben voor ieder wat wils!

Vergeet ons niet in je Paas projecten te taggen op Instagram en Facebook!

Laat een antwoord achter